MKB Groeiconcept
Modulair Concept voor Kantoren en Bedrijfshallen

MKB Groeiconcept

Het MKB groeiconcept is een flexibel, modulairebouwsysteem ontwikkeld voor MKB huisvesting. Het concept is gericht op bedrijven die een hoge groeipotentie in de toekomst hebben en die ontevreden zijn over de huidige huisvesting. De partners in het bouwteam – Bruil, IMd, Unica en Matsumoto Architects – hebben in twee jaar tijd een systeem ontwikkeld dat samen gaat met de ruimtelijk eisen van een bedrijf in een kantoor en/of bedrijfshal.

Bouwsysteem

Het bouwsysteem bestaat uit een modulair vierkanten vak. Doordat de constructie, gevelelementen en installaties ook modulair en passend in het systeem zijn, kan vrijwel elke vorm toegepast worden. De constructie is het hybride systeem van stalen liggers, modulaire prefab betonnen kolommen en prefab betonnen vloeren. De constructie maakt gebruik van droge verbindingen waarbij monteren, demonteren en uitbreidingen snel en mogelijk zijn.

Gevelsysteem

De gevels bestaan uit prefab betonnen sandwichelementen, die de klant zelf kan indelen. De panelen kunnen in diverse afwerkingen en materialen op iedere kolommen van het bouwskelet verankerd kunnen worden. Het flexibele systeem geeft makkelijk uitbreidingsmogelijkheden voor kantoren en bedrijfshallen.

Woningbouw

Het modulaire systeem is ook geschikt voor een meerlaagse woningbouwvariant. Vrije indeelbaarheid en een slimme toevoeging van Hi-Con balkonmodules en galerijzones maken deze appartementen aantrekkelijk om in te wonen. Het Modulair Groeiconcept is een initiatief van Unica, IMd, Bruil en Matsumoto Architects.  Kijk op voor meer informatie op mkbgroeiconcept.nl

MKB Groei concept 08

Bedrijfshal

MKB Groei concept 10

Constructie hal

MKB Groei concept 11

Kantoor en bedrijfshal

Heb je vragen? Bel Roelof, hij verteld je graag meer!

Sean Matsumoto

sean@heidamatsumoto.nl
+31(0)10 3412693

Andere projecten

Bekijk alle projecten